Café Chantant

Zangeres Loeki Knol brengt met haar Café Chantant een muzikaal, kleurig veldboeket van liedjes van onder andere Wim Sonneveld, Toon Hermans en Tom Manders, afgewisseld met muziek uit bekende musicals van Annie M.G. Schmidt, waardoor ook Conny Stuart aan bod komt.

Loeki zingt en vertelt verder over het leven van de eens zo bekende theater- en filmdiva “Fien de la Mar”. Ook brengt zij een medley van zigeunerliedjes van Corry Brokken.

Dit liedjesprogramma is warm, toegankelijk en zeer herkenbaar. Alles wordt geheel live uitgevoerd. De veelzijdigheid zorgt ervoor dat elke middag of avond onvergetelijk wordt.

De tijdsduur kan variëren in overleg. Standaard is 90 minuten met pauze tussendoor. Ook kan er in de periode rond kerst een sfeervol kerstprogramma van 2 x 45 minuten verzorgd worden.

Zangeres en actrice Loeki Knol is met haar unieke stem en sprankelende, warme uitstraling bekend van de eens zo populaire televisie kinderserie “Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer?” met onder andere Rob de Nijs, Martin Brozius en Ab Hofstee. Tevens werd ze bekend van hitliedje “Algebra”.

Loeki heeft niet alleen in vele musicals mooie rollen gespeeld, maar ook speelde zij in kluchten met onder andere Piet Bambergen, Rudi Falkenhage en Carry Tefsen.
Tevens heeft Loeki haar stem gegeven aan meerdere personages, waaronder Nora in de Nederlandse vertaling van Walt Disney’s Peter en de Draak.

Haar laatste musical rol speelde ze in 2016 toen zij “Mevrouw Pot” vertolkte in de prachtige Walt Disney productie “Beauty and the Beast”.

Nu pakt Loeki het Café Chantant weer op. Ze heeft de liefde van haar vak pas echt leren kennen door dit Café Chantant jarenlang met veel succes te mogen brengen voor een wat ouder publiek en wil niets liever dan het Café Chantant weer tot leven te brengen en weer te laten stralen.

Contact

Wilt u een optreden boeken of contact opnemen met Loeki Knol, dan kunt u eenvoudig het contactformulier invullen. Overige contactgegevens zijn hier terug te vinden.

Afbeelding 013